söndag 17 november 2013

För lite att göra....

Vad gör man om man har för lite att göra en söndag? Jo, man gör en kaka eller två till familjen.... :) Ta i beaktande att det är frågan om småa tårtor, 1 äggs äkta chokladbottnar båda två. Det är bra att ha bottnar i frysen om man blir sugen på något gott, eller hur!

 Den rosa är fylld med vaniljkräm och persika, blev riktigt gott! Rosen är gjord i sockermassa precis som bladen. Rosen lämnade över från prinsesstårtan jag gjorde.

Den ljusblåa är fylld med vaniljkräm och hallonsylt, gott det också men personligen så föredrar jag den rosa. Persika har alltid varit mera i min smak än hallon.... Dekorationen är gjord i kristyr med hjälp av en schablon.

Trevlig söndag allihopa!

Kramis// Nilla

2 kommentarer:

 1. Tittar in nu som då för att beundra det otroligt fina som du skapar. Blir alltid lika glatt överraskad och eftersom jag själv är intresserad av att skapa så måste jag nog säga att du är mycket duktig !


  Med vänliga hälsningar- Fredrika Bremer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Fredrika! Det är roligt att höra att du tittar in för att se vad jag skapat och att du tycker om resultaten av vad jag åstadkommer :)
   Med vänliga hälsningar

   Radera