söndag 10 augusti 2014

Min första stora Bröllopstårta

Nu var det dags för min tredje bröllopstårta, och på samma gång min första riktigt stora bröllopstårta. Bruden ville ha en våningstårta i svart och vitt, den översta tårtan skulle vara vit. På vit tårta skulle det vara svart spets och tvärtom. Ni kan tro att jag var nervös! Att få göra en bröllopstårta är en otrolig ära, vilket förstås ökade på min nervositet. Jag vill ju att brudparet och framför allt bruden skulle vara nöjd med vad jag åstadkommit.

Hjärtliga gratulationer till brudparet!

Tårtan är gjord av kakaobottnar, spacklad med smörkräm och täckt med MMF. De vita tårtorna är fyllda med chokladmousse med färska svarta vinbär och svartvinbärsmousse med krossad choklad. De svarta tårtorna är fyllda med chokladmousse med färska jordgubbar och citron-vaniljmousse med färska svarta vinbär. Spetsarna är gjorda i sockermassa, så även liljorna och nejlikorna.

 

Här kommer några bilder på tårtorna innan jag har plockat ihop den.Till bröllopet gjorde jag också en liten glutenfri tårta och den fyllde jag med chokladmousse med färska svarta vinbär och svartvinbärsmousse med krossad choklad.


Grattis ännu en gång till brudparet! Hoppas att tårtan smakade och att ni hade en dag ni alltid kommer att minnas med glädje.

Till nästa gång, sköt om er och njut av det varma augusti vädret!

Kramis// Nilla

4 kommentarer:

  1. Kakku oli ylitti kaikki odotukset ja oli aivan tajuttoman hieno!!! Ja kaiken lisäksi oli vielä todella hyvää. Sopivan suklainen mutta ei liian makea. Kakku sai paljon huomiota ja kehuja. ;) ♥
    T.morsian

    SvaraRadera
  2. Kiitos, ihana kuulla! <3
    Oli suuri ilo ja kunnia saada tehdä sinulle ja sulhaselle hääkakun!

    SvaraRadera