söndag 17 mars 2013

Härligt med tårtor igen

En kompis till mej ringde i veckan och frågade hur mycket tid jag behöver på mej för att göra tårtor. Hennes flickas 5-års kalas skulle firas i helgen. I normala fall vill jag gärna ha minst en vecka på mej och nu hade jag gärna haft lite mera tid eftersom jag varit två veckor på arbetsresa, men eftersom det är en tid sedan jag sist fått baka så tog jag gärna på mej "uppdraget". Jag kom hem i fredags, fort via butiken och sedan hem för att baka tårtbottnarna (ja, och skuffa undan det faktum att jag var otroligt trött), fylla den ena kakan och göra en del av deorationerna så att dom skulle hinna torka till följande dag.

Födelsedagsbarnets önskan var en gul chokladfylld tårta med My little pony.... och en lila och rosa tårta skulle också gå bra... och älvor och prinsessor och glitter....
Hjälp, var min första tanke. Hur i hela fridens namn ska jag klara det på den lilla tid jag har? Men så tänkte jag, älvor.... de får bli Tingeling och då var de bara att googla efter passliga bilder och samma gällde med My little pony. Eftersom jag var i storstan så var det bara att ta sig till baktillbehörsaffärer och se efter vad jag kunde hitta där.

Lördagens tårta blev Tingeling och söndagens My little pony.

Onnea Ava!


 Ha en bra söndag och en förhoppningsvis solig inkommande vecka. Själv åker jag ut på arbetsresa igen :)

Kramis// nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar