söndag 9 juni 2013

Konfirmation och Justin Bieber

Idag har jag överlämnat min första konfirmationstårta. Tårtan ser kanske inte ut som en "vanlig" konfirmationstårta. Jag blev riktigt nöjd med resultatet, det var första gången jag gjorde en tårta med printade bilder. Konfirmandens önskan var att få en tårta med Justin Bieber, hon hade inga speciella önskemål angående bilderna så det var bara för mej att google unge herr Bieber  och plocka ut de bilder jag tyckte bäst om. För att få in lite med konfirmationen så gjorde jag ett litet kors att placera ut på tårtan.

Hoppas att hon blev nöjd med tårtan, både utseende och smak. Hennes pappa, som är min arbetskompis, berättade att hon tycker om jorgubbar, hallon och banan och älsklingsfärgerna är svart, rosa och lila men annars fick jag helt fria händer. Jag gjorde en chokladbotten, fyllde tårtan med vaniljmousse blandat med jordgubb, hallon och chokladkross.
Senare idag är det dags för mej att åka iväg till Varkaus där jag tillbringar några dagar i arbetets tecken. Det blir några timmar i bil igen, men det är okej.

Till nästa gång, ha det så bra och njut av sommar och sol.

Kramis// Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar