söndag 6 juli 2014

Konfirmation

Idag har många ungdomar blivit konfirmerade och jag fick äran att göra tårtorna till en konfirmands fest. Efter att inte ha bakat något på nästan två veckor så har jag lidit av abstinens :) Men så blir det när man ska köra land och rike runt....

Konfirmandens ögonsten är en KTM Duke. Jag valde att närma mej motorcykel-temat från nedanstående vinkel, hjälm och nyckel, och med korset få fram att det är frågan om en konfirmation. Inga blommor eller annat "krims-krams" eftersom det är en kille det är handlar om :)

Varma gratulationer!
 

Smörgåstårtorna är fyllda med leverpastej-gurksallad och skinka-smältost blandningar. Kanterna är spritsade med färskost blandat med creme fraiche.

Den ena tårtan är gjord på en ljus vaniljbotten och den andra på en kakaobotten. Båda tårtorna är fyllda med chokladmousse med färsk persika och vaniljkräm med färska jordgubbar. Under MMF:n finns ett lager med smörkräm. Alla dekorationer är gjorda av sockermassa.

 
 

Hoppas ni hade en trevlig fest och att tårtorna smakade.

Till nästa gång, ha det så bra och njut av sommar och sol! Det tänker jag göra även om semestern börjar först om två veckor.

Kramis// Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar